Nieuws   Zoeken 

Heidi's zalmfilets met fijne kruiden
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 citroen
800 gr zalmfilets
1 boursin kaasje
2 eetlepels peterselie
1 eetlepel dille
1 eetlepel bieslook
150 ml magere room
50 ml melk
Bereiding:
Pers de halve citroen uit. Leg de zalmfilets in een magnetronschaal en giet het citroensap erover. Zet 10 min op 600 watt. Voeg nu de kaas, de kruiden, de melk en de room toe. Plaats opnieuw in de magnetron en dit 2 keer 2 min op 360 watt. De saus tussen in goed omroeren.
Receptnummer: 7619 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Lekker bij pasta! Je kan de zalmfilets ook rustig in stukken snijden.
Dit recept heb ik eens geproefd op een tupperware demonstratie.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept