Harrie's chinese kool anders
Ingredienten: (4 pers.):
1 chinese kool
1 dikke plak schouderham (in blokjes)
5 grote champignons (grove blokjes)
1 middelgrote ui (fijngesneden)
2 el olie
Bereiding:
chinese kool bereiden als sla en uit laten lekken in een vergiet.
In een wadjang de olie verwarmen en als de olie heet is de uien erin. Deze blijven omscheppen (roerbakken) indien ze glazig zijn de ham en de champignons erbij, ook dit even roerbakken totdat de ham en champignons licht verkleuren.
Dan de uitgelekte kool erbij en op het hoogste vuur blijven roerbakken, de kool moet knapperig blijven.
Receptnummer: 767 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Harrie
Opmerking:
Dit recept is heerlijk zowel met gebakken- als gekookte aardappelen (niet prakken) en met een karbonade gebakken, met een gekneusde knoflookteen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept