Nieuws   Zoeken 

reuzenbrochette à la Carine
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr zalmfilets.
12 gepelde scampi's,
12 grote champignons,
1/2 rode paprika,
1/2 groene paprika.
voor de saus:
400 ml room
150 gr garnalen
1 klp dille
1 klp lookpoeder
1 sjalot
100 ml ketchup
peper en zout
Bereiding:
neem 4 reuzenspiezen ongeveer 30cm lang.versnij de 500 zalm in 16 gelijke stukken.borstel de champignons en snij de halve paprika's elk in 8 gelijke stukken.begin elke spies met 1champ.,1stuk zalm,groene paprika,scampi,zalm,rode paprika,scampi,champ.,zalm,groene paprika,scampi,zalm,rode paprika en een champignon. schik de spiezen naast elkaar in een vuurvaste schotel doe in een mengbeker een fijn gesnipperde sjalot,de room,de garnalen,lookpoeder,dille,peper,zout en de ketchup.giet dit mengsel over de brochetten zodat alle vis een bedekt is met een beetje saus. verwarm de oven vooraf op 200 graden en zet de schotel afgedekt met alluminiumfolie in de oven.laat ongeveer 25 minuten garen en klaar is kees.opdienen met een slaatje en frietjes. smakelijk!!!
Receptnummer: 7684 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept