Nieuws   Zoeken 

Hertveldt's geroosterd brood met ham op Spaanse wijze.
Ingredienten: (1 pers.):
Stokbroodje of dikke boterham
Halve tomaat
Teentje look of lookpoeder
Rauwe ham (parma,ganda...)
Bereiding:
Snij het stokbrood doormidden en leg onder de gril tot het kruim ietsje bruin en hard wordt. Wrijf er met de halve tomaat over tot het brood goed verzadigd is. Bestrooi met een beetje lookpoeder of doe er verse look op (voor de liefhebbers). Schik er de rauwe ham over. Smakelijk.
Receptnummer: 7697 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
U kan ook tomatensap gebruiken en daar het brood indopen. De Spanjaarden gebruiken hun zéér lekkere ham zijnde de "patta negra". Die is ook bij ons te vinden doch ongelooflijk duur.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept