Nieuws   Zoeken 

Anneke's gevulde eieren met zalm
Ingredienten: (10 pers.):
10 eieren
1 blikje zalm
zout
peper
kerrie
mayonaise
paprikapoeder
gedroogde peterselie
Bereiding:
De eieren ca. 10 minuten koken en dan halveren. Eigeel eruit halen en fijnprakken met zalm, mayonaise, zout, peper en kerrie. Hiermee de ei-helften opnieuw vullen.
Als garnering per ei een beetje paprikapoeder en peterselie erop doen.
Receptnummer: 772 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Anneke
Opmerking:
Ik maak deze eieren altijd als borrelhapje. Door de ongewone combinatie van het ei-geel met de zalm vraagt iedereen me altijd wat er precies inzit. De smaak is heel bijzonder. Probeer het maar uit. Succes verzekerd!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept