Nieuws   Zoeken 

Diana's geroosterde aardappels
Ingredienten: (6 pers.):
1 1/2 kg aardappels (bijv. Roseval of Linzer Delicatess), geboend en in grove stukken gesneden
4 grote bollen knoflook, de top eraf gesneden
flink wat verse rozemarijn
2 laurierblaadjes
4-5 el olijfolie
Bereiding:
Doe alle groenten en kruiden in een ovenschaal. Verwarm de oven op 220 graden of 200 graden hetelucht. Giet de olie er overheen. Zet de schaal 50-55 min. in de oven tot het gaar is. Bestrooi met (zee)zout en versgemalen zwarte peper.
Receptnummer: 7739 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 65 min.
Opmerking:
Lekker bij alle soorten vlees. Als je het combineert met mijn recept voor geroosterde groenten kun je het samen in de oven zetten, d.w.z. de aardappels moeten natuurlijk wel eerder de oven in. Makkelijk voor te bereiden als je gasten hebt en oogt feestelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept