Nieuws   Zoeken 

Diana's appelkwark met rozijnen
Ingredienten: (4 pers.):
2 el rozijnen
2 appels
1 el suiker
1 tl kaneel
1 pakje magere kwark (225g)
1/2 dl halfvolle melk
Bereiding:
In kopje met heet water rozijnen ongeveer 5 minuten kweken. Afgieten. Appels schillen, halveren en klokhuizen verwijderen. Boven kom grof raspen. Toevoegen: rozijnen, suiker en 1/2 tl kaneel. Door elkaar mengen. In andere om kwark en melk door elkaar roeren. In 4 schaaltjes appelmengsel scheppen. Kwark erover verdelen. Tenslotte 1/2 tl kaneel over kwark strooien.
Receptnummer: 7744 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Variatie:
in plaats van de melk een flinke scheut yoghurt.
in plaats van gewone suiker basterdsuiker gebruiken of kant en klare kaneelsuiker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept