Nieuws   Zoeken 

Diana's spinaziecrostini
Ingredienten: (4 pers.):
1 ciabatta
1 zakje spinazie 300g
100g grof geraspte Parmezaan
1 bakje verse groene pesto AH of 1/2 potje groene pesto
Bereiding:
Als het een afbakciabatta is, dan eerst even bakken volgens gebruiksaanwijzing. Snij de ciabatta doormidden in de lengte en de breedte. (je kunt ook twee ciabattina's nemen en die één keer doorsnijden). Laat de pesto in een droge koekepan heet worden, als je pesto uit een potje gebruikt, moet er waarschijnlijk een beetje olijfolie bij, want die uit een potje is droger dan de verse pesto. Roerbak hierin snel de spinazie tot het geslonken is. Nu de pestospinazie verdelen over de vier broodvlakken. Verdeel hierover de Parmezaan. Nu heel even onder de grill tot de kaas begint te smelten.
Receptnummer: 7786 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Erg lekker bij bijvoorbeeld gegrilde zalmmoten en gestoomde broccoli.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept