Nicole's hemelse appels
Ingredienten: (4 pers.):
4 zoetzure appels
20 gram boter
100 gr. amandelspijs
1 dl. appelsap
1 dl. slagroom
20 gram amandelsnippers (geroosterd)
Bereiding:
Schil de appels en boor het klokhuis eruit. Snijd ze in plakken van 1 cm. dik. Bak ze in de koekenpan goudgeel en vrijwel gaar. Verdeel ze over dessertbordjes en houd ze warm.
Doe de in blokjes gesneden amandelspijs bij de achtergebleven boter, verwarm dit al roerende en meng de appelsap en de slagroom erdoor tot een gebonden saus ontstaat. Schep dit mengsel over de appels en garneer met de amandelsnippers.
Receptnummer: 780 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Nicole
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept