Nieuws   Zoeken 

Diana's tagliatelle met broccoli, kastanjechampignons en feta
Ingredienten: (4 pers.):
500g tagliatelle
300g broccoli
200g kastanjechampignons
50g ansjovisfilets of zwarte olijven
3 el olijfolie
12 teentjes knoflook
200g feta
versgemalen zwarte peper
peterselie
pijnboompitten
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel intussen de broccoli in roosjes. Kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Borstel de kastanjechampignons en snijd ze in plakjes. Laat de ansjovis uitlekken en had deze fijn. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de broccoli, de kastanjechampignons, de ansjovis en 2 geperste teentjes knoflook. Voeg versgemalen zwarte peper toe. Schep de tagliatelle en de in blokjes gesneden feta erdoor.
Receptnummer: 7801 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Serveer het gerecht bestrooid met versgehakte peterselie. Lekker met een frisse groene salade. Ook lekker om er pijnboompitten die licht geroosterd zijn in een droge koekenpan over te strooien. Houd je niet van ansjovis, dan zijn gehalveerde zwarte olijven ook een leuke smaakmaker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept