Nieuws   Zoeken 

Corrine's kip met kersen
Ingredienten: (4 pers.):
dubbele kipfilet
pot kersen zonder pit, uitgelekt
gemberpoeder
danerolles croissantdeeg
zakje kerriesaus(poeder...van knorr ofzo)
200 ml creme fraische
zout/peper naar smaak
beetje boter om in te vetten
een mooie ovenschaal.
Bereiding:
kipfilet in blokjes snijden, aanbakken in pan, met zout, peper en gemberpoeder. pot kersen erdoor doen als de kip zo goed als gaar is, creme fraische erbij, en het zakje sauspoeder erdoorheen roeren. heel even laten pruttelen. Ovenschaal invetten, bekleden met iets meer dan de helft van het croissantdeeg. De kipprut er in doen, en dan weer bedekken met het deeg. In de oven op ongeveer 200 graden 40 minuten....of in ieder geval net zolang tot het deeg mooi gerezen is en goudbruin is van kleur.
Receptnummer: 7823 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
de bereidingstijd is nog geen 10 minuten, daarna even 40 minuten in de oven.... lekker met sla, appelmoes, en eventueel wat aardappelkroketjes. En groot succes voor als je eters krijgt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept