Nieuws   Zoeken 

Angela's onovertreffelijke tagliatellie en saus
Ingredienten: (4 pers.):
* Tagiatellie (BI-COLOR)
* 2 X pakje mon-chou roomkaas
* 1 x koksroom (250 ml)
* 1 stronk prei
* jullienne reepjes (2 doosjes aan
* elkaar..AH) spek kan ook
* italiaanse kruiden (potje)
* champignons
* flinke knoflook
Bereiding:
Kook de tagiatellie zoals aangegeven op verpakking. Ondertussen verwarm je een wok, gooi hierin de jullienne, prei en champignons. Zorg ervoor dat e.e.a. goed is opgewarmd. Daarna de eerst de roomkaas bij doen en goed laten smelten.Voeg de koksroom en knoflook (geperst) toe. Strooi hierover de italiaanse kruiden en roer e.e.a. goed doorelkaar. Tagiatellie afgieten en op bord scheppen. Met grote lepel een mooie hoeveelheid van de saus op tagiatellie scheppen. EET SMAKELIJK, JE ZULT SMULLEN
Receptnummer: 7840 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Nogmaal de jullienne-reepjes kunnen ook vervangen worden door spekreepjes!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept