Yvonne's bananenpudding met toffeesaus |
Ingredienten: (4 pers.):
1 cake 400 gram
2 bananen
custardpoeder of vanillevla
40 gram ongezouten boter of margarine
80 gram lichte basterdsuiker
2 1/2 eetlepels schenkstroop of golden syrup
1 deciliter slagroom of double cream | Bereiding:
Oven voorverwarmen op 190 graden. Een ovenschaal nemen, cake en bananen met elkaar vermengen en 10 minuten laten bakken. Intussen Toffeesaus maken op het vuur. boter, basterdsuiker en stroop in kleine pan met dikke bodem al roerende aan de kook brengen tot suiker is gesmolten en alles bubbelt. AI roerende slagroom toevoegen. Als de cake klaar is, toffeesaus erover schenken. Serveren met vanillevla of custardsaus
aanvulling: Er is een foutje ingeslopen. De cake, bananen en toffeesaus moeten met elkaar vermengd worden en dan 10 minuten in de oven. Anders wordt de cake nooit zacht.!!!! Sorry |
Receptnummer: 7904 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. |
Opmerking: Orginele benaming: Quick Sticky Toffee and Banana Puddings van de BBC Kok Silvano Franco. Het is zo ontzettend lekker, eenvoudig en erg vulzaam
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |