Nicole's zomerse vissalade
Ingredienten: (4 pers.):
1 krop ijsbergsla
1 pak kabeljauwfilet (mag ook koolvisfilet zijn)
3 el mayonaise
scheutje room
1 el chilisaus
citroensap
peper en zout
dille
doosje paprikablokjes uit de diepvries
garnalen (blikje of vers)
1 hardgekookt ei
Bereiding:
Was de sla en snijd deze fijn. Kook de visfilet ca. 6 min. en snijd deze in blokjes. Leg de sla op een grote platte schaal en verdeel er de garnalen en de kabeljauw over. Roer van de overige ingrediŽnten (ook de ontdooide paprikablokjes) een sausje en verdeel dit over de vis. Garneer het met partjes ei. Serveren met stokbood en kruidenboter
Receptnummer: 791 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Nicole
Opmerking:
Wil je de saus wat milder, gebruik dan wat meer room of mayonaise. Wees wel royaal met de dille.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept