Nieuws   Zoeken 

Vera's pikante varkensfricandeau
Ingredienten: (4 pers.):
1 1/2 tl sambal oelek
3 el ketjap manis
zout
versgemalen peper
500 gr magere varkensfricandeau
1 el boter
Bereiding:
Maak een marinade van de sambal, ketjap, zout en peper. Bestrijk het vlees hiermee. Laat ca. 4 uur marineren. Af en toe keren. Vet een ovenschotel in. Verwarm de grill voor. Leg het vlees in de ovenschotel. Smelt de boter en schenk dit over het vlees. Grilleer het vlees op een rooster in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Af en toe keren. Laat het vlees een paar minuutjes rusten alvorens het in plakken te snijden.
Receptnummer: 7917 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit gerecht is met veel verschillende aardappel- en groentegerechten te combineren. Smaakt lekker pittig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept