Nieuws   Zoeken 

Ria's ijssbonbons met chocolade
Ingredienten: (4 pers.):
150 gram pure chocolade
1/2 liter pistache-ijs
eventueel gemalen pistachenoten
Bereiding:
smelt de chocolade au bain marie. laat het een beetje afkoelen maar niet opstijven. schep met een kleine ijslepel telkens een mooi bolletje uit het ijs en wentel het snel door de chocolade en daarna door de pistachnoten. leg de bolletjes ijs op een ingevette bakplaat en zet ze direct in de vriezer. lekker met geslagen room.
Receptnummer: 7939 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
alweer uit een oude Margriet.
eventueel ijs wat zacht laten worden en de nootjes erdoor mengen en weer in de vriezer.
als het dan weer opgesteven is, dan door de chocolade halen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept