Nieuws   Zoeken 

Eva's chocolade-hazelnoottaart
Ingredienten: (8 pers.):
2 zakjes Baukje hazelnoten
2 pure chocolade repen
90 gr cakemeel of zelfrijzend bakmeel
125 gram boter
190 gr basterdsuiker
2 eieren
Bereiding:
Zachte boter en de suiker goed mengen met een pollepel,eieren erbij doen en weer goed mengen,cake -of bakmeel erbij doen en weer goed mengen. De hazelnoten en de chocola hakken en door de rest mengen. Alles in een vorm gieten,geen springvorm, en in een voorverwarmde van ong. 170 graden 40 minuten bakken tot het er mooi bruin uitziet,evr even inprikken om te kijken of de taart gaar is. Af laten koelen en op bord leggen,evt bestuiven met cacao poeder.
Receptnummer: 7996 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 55 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept