Harriette's lamsvlees met rijst
Ingredienten: (4 pers.):
1kg lamsvlees
75gram boter
3eetlepels bakolie
peper en zout
1teentje knoflook
2uien
snufje tijm
1tomaat
1dl water
1dl droge witte wijn
Bereiding:
maak de olie en de boter samen goed heetin de braad pan en braad de stukken lamsvlees rondom bruin.strooi zout en peper over het vlees en voeg de fijn gesnipperde knoflook de grove ui de tomaat en een snufje tijm toe. giet gelijke delen warm water en wijn bij het vlees draai het vuur lager en laat alles een uurtje sudderen met het deksel op de pan. geef er rijst bij en een frisse sla.
Receptnummer: 8017 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept