Nieuws   Zoeken 

Sonja's pasta ovenschotel met tonijn en bleekselderij
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram pipe rigatta of strikjes of iets anders

4 stengels bleekselderij
150 gram champignons
1 teen knoflook
1 gedroogde peper
1/2 blikje tomatenpuree
1 blikje tonijn

olijfolie
kappertjes
Bereiding:
Kook de pasta 9 minuten (al dente). Ondertussen bleekselderij en champignons grof snijden. Bak de groenten in wat olijfolie. Voeg knoflook (uitgeknepen) en peper (fijngemaakt) toe met de tomatenpuree en wat water zodat er een lekkere saus ontstaat. Laat dit 5 minuten doorpruttelen. Voeg ondertussen eventueel extra water toe. (zelf neem ik meestal wat heet water uit de pan waar op dat moment de pasta in kookt). Voeg als laatste het blikje tonijn toe en roer de saus even door. Meng de saus met de pasta en doe dit geheel in een ovenschaal. Sprenkel er 3 eetlepels olijfolie overheen en zet het 5 minuten in een oven op 200ÂșC. Vlak voor opdienen 2 eetlepels kappertjes met wat sap eroverheen strooien. Eet smakelijk.
Receptnummer: 8055 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Ik had dit gisteren uit restjes gemaakt en mijn man vond het zo lekker dat hij zei dat ik het maar op snelklaar moest zetten. Dus vandaar dat ik dat nu maar even doen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept