Nieuws   Zoeken 

Aly's aardappels bijzonder
Ingredienten: (4 pers.):
Aardappellen
1(rode)ui
1 stengel bleekselderij
1 eetlepel olie
500gr.gehakt
een half pak gezeefde tomaten
1 dl water
peper,zout
Bereiding:
Schil de aardappels en snijd ze in stukken.Snij ook de bleekselderij klein.Maak de dui schoon en snij hem klein. Maak de olie warm in de pan,en voeg de ui toe.Bak hem glazig,voeg dan het gehakt toe.Rul bakken.Voeg de stukken aardappel en bleekseldrij toe,met wat peper en zout en 1 dl water. Stoof de aardappelen gaar op een laag vuurtje.Voeg dan de gezeefde tomaten toe, en warm alles goed door.Eet smakelijk!
Receptnummer: 8062 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Dit is echt een heel makkelijk en lekker recept.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept