Nieuws   Zoeken 

Danielle's gegratineerde spinazie-aardappelschotel met brie
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak Spinazie a la creme à 450 gram
200 gram gehakt
1 grote ui
150 gram brie
1 eetlepel olijfolie
450 gram aardappelgolfjes (voorgekookt)
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 200C. Laat de spinazie in een schaal ontdooien. Pel en snijd de ui in partjes. Snijd de brie in plakjes. Kruid het gehakt zoals je gewend bent. Verhit de olie in een koekenpan of wok en fruit de ui zachtjes glazig. Voeg het gehakt toe. Leg de helft van aardappelgolfjes in een ingevette ovenschaal. Schep de helft an de spinazie met de helft van de ui en de helft van de Parmezaanse kaas erop. Leg een derde van de brieplakjes erop. Verdeel de rest van de aardappelgolfjes, spinazie, uit en brie erover. Laat het gerecht in de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar worden.
Receptnummer: 8116 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Als je het gehakt weglaat heb je een heerlijk vegetarische ovenschotel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept