Nieuws   Zoeken 

Sonja's supersnelle rijstevlaai (van vroeger)
Ingredienten: (8 pers.):
1 kant en klare taartbodem
500ml rijstepap
1 pakje vanillepudding (saroma)
slagroom
vlokken
Bereiding:
Maak de vanillepudding klaar zoals op het pakje staat en meng dit dan met de rijstepap. Doe dit alles in de taartbodem en zet het geheel een uurtje in de koelkast. De taart kan je afmaken door deze met slagroom in te smeren en vlokken eroverheen te strooien.
Receptnummer: 8119 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Deze taart maakten wij vroeger altijd thuis. We hadden het toen niet zo breed en het smaakte altijd heerlijk. We hebben inmiddels alle smaken saroma erin gehad. De chocolade of caramel is ook zalig en alles smaakt lekker in combinatie met de rijstepap. Je kan ook natuurlijk nog fruit toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept