Nieuws   Zoeken 

Esther's Provencaalse kipfilet
Ingredienten: (4 pers.):
4 kipfilet (enkel)
peper
chilipoeder
1 teen knoflook
provencaalse kruiden, thijm en oregano (silvo)
bakje spekreepjes
2 grote uien
champignons
2 paprika's
kippenbouillon
blikje tomatenblikjes
olijfolie
Bereiding:
kruid de kip, 1 kant met de peper en de andere met de chilipoeder. Doe de olie in de pan, en fruit de knoflook heel even in de pan mee. Bak de kip rondom bruin, leg deze erna op een bord. Bak: de ui, champignons, paprika en spek. Voeg als dit gaar is, de kruiden erbij. Voeg de bouillon en de tomatenblokjes toe. Doe in een pan met dike bodem: de kip en de saus. Laat dit ongeveer 20 minuten zachtes op het vuur staan.
Receptnummer: 8124 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 24 min.
Opmerking:
Lekker met de provencaalse aardappelen.
Weinig werk, met veel resultaat!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept