Nieuws   Zoeken 

nel's trofio = pasta met kalfspoulet en peultjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak pasta Trofio (Gran Italia)
3 ons kalfspoulet
twee teentjes knolfook
1 pot champignonsaus
(Gran Italia)
een scheutje slagroom
3 ons peultjes
een teentjeknoflook
Bereiding:
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Bak intussen de kalfspoulet in de olijfolie met de in stukjes gesneden knofloof om en om bruin. Heel kort anders wordt het vlees taai. Kook intussen de peultjes beetgaar. Maak de pot champignonsaus warm, voeg het vlees en de peultjes toe en giet er een scheutje room bij, laat heel even doorwarmen. Spoel de pasta af en giet er een scheutje olie (het liefst knoflookolie) aan toe. Meng het vlees/groente mengsel door de pasta. Serveren met pastakaas of grof geraspte parmenzaanse kaas.(Pardano).
Receptnummer: 8132 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept