Nieuws   Zoeken 

Pien's pasta met creme fraiche en danish blue
Ingredienten: (4 pers.):
350 gram kipfilet in blokjes
1 doosje champignons
magere spekjes
1 bakje creme fraiche (zure room mag ook)
2 uien
Danish Blue
Penne Rigatta
Bereiding:
De pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing. Vervolgens in de braadpan of wok de uien in stukken gesneden aanbakken. De kipfilet toevoegen en snel bruin bakken, spekjes erbij en uitbakken. De champignons klein snijden en toevoegen alsmede de creme fraiche en danish blue. Goed roeren, peper en zout + wat sambal naar smaak toevoegen en de gekookte pasta erdoor heen roeren. EET SMAKELIJK!
Receptnummer: 8139 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Het heeft een zachte kaassmaak en wordt ook door mijn kinderen gegeten!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept