Nieuws   Zoeken 

Heidi's kabeljauw uit de oven
Ingredienten: (3 pers.):
3 kabeljauwfilets
10 aardappelen
600 gr wortelen
peper zout
1 blik tomatensoep
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de wortelen proper en snijd ze in kleine partjes. Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes. Doe alles in een magnetronschaal. Leg de kabeljauwfilets er boven op en doe er een deksel op. Plaats deze schaal in de magnetron op 750 watt voor 15 minuten. Haal de schaal uit de oven en giet er het blik tomatensoep overheen. Plaats de schaal nu zonder deksel in de oven. Laat dit nu nog 25 min staan op 200°C. En dan maar smullen.
Receptnummer: 8166 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Je kan hier ook andere vissoorten voor gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept