Nieuws   Zoeken 

Monique's Feestelijke Kabeljauwpakketjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak diepvries-kabeljauwfilet
van 4 porties
wat citroensap
peper en zout
1 doosje boursin of paturain
knoflook-kruiden
5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
boter om in te vetten
Bereiding:
Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Vet het bakblik in. Druppel citroensap op de visfilets (je kunt ze iets laten ontdooien, perse nodig is het niet) en bestrooi ze met peper en zout. Snijd van 1 bladerdeegplakje 4 visjes (of een ander vormpje natuurlijk). Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de vis op het bakblik. Besmeer elke filet royaal met boursin, dat hoeft niet al te precies. Vouw dan over elke filet een bladerdeegplakje. Plak daarop met wat water de uitgesneden visjes. Schuif het bakblik in de oven en laat het zo'n 20 a 30 minuten bakken, tot het deeg goudbruin is. Lekker met een frisse salade en wat pasta of gebakken krieltjes.
Receptnummer: 8183 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit feestelijke recept is heel makkelijk te maken maar het oogt alsof je uren in de keuken hebt gestaan. En de smaak? mmmmmmmmmm!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept