Nieuws   Zoeken 

Vicky's poeskaffee van cognac en sinaasappel
Ingredienten: (1 pers.):
1 fles cognac
44 klontjes suiker
44 koffiebonen
1 sinaasappel
Bereiding:
Giet de volledige fles cognac in een steriliseerbokaal, doe er de klontjes suiker en koffiebonen bij. Met een mesje maak je kerfjes in de sinaasappel en voeg hem bij de cognac. Laat deze goed gesloten bokaal 1 maand op een donkere koele plaats staan. Af en toe schudden mag.
Receptnummer: 8184 | Categorie: Drank | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
Hoe langer je deze laat met de sinaasappel laat staan, hoe sterker de likeur wordt.
Ik zeef hem dan na een 2 tal maanden en giet de likeur over in een karaf.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept