Nieuws   Zoeken 

Ri@'s macaroni met garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram macaroni
zout
300 gram gepelde garnalen
sap van 1/2 citroen
2 uien
2 eetlepels boter of margarine
1 eetlepel bloem
blikje tomatenpuree
2 dl bouillon
zout
peper
paprikapoeder
peterselie
geraspte kaas
Bereiding:
de macaroni in ruim water met zout koken volgens gebruiksaanwijzing. macaroni afspoelen en laten uitlekken. de garnalen wassen, besprenkelen met citroensap en evenm laten staan. de uien schillen, snipperen en in de boter of margarine glazig bakken. de bloem erover strooien en even meebakken en de tomatenpuree en de bouillon toevoegen. het sausje roeren tot het kookt. zout, peper en parikapoeder toevoegen en en 10 minuten laten pruttelen. de garnalen in de saus warmen. de macaroni met een klontje boter of margarine omschudden boven een hoog vuur. de warme macaroni op een verwarmde schotel leggen, de saus erop schenken en met peterselie bestrooien. apart een schaaltje met geraspte kaas op tafel zetten.
Receptnummer: 8209 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept