Nieuws   Zoeken 

Ri@'s visschotel met bananen
Ingredienten: (4 pers.):
4 bananen
60 gram boter
500 gram gare kabeljauwfilets
zout
100 gram ontbijtspek
2 grote uien
1/4 liter kaassaus
scheutje sherry
Bereiding:
snijd de geschilde bananen overlangs doormidden en bak ze snel in wat boter goudbruin. beboter een vuurvaste schotel en leg er wat klontjes boter in. leg de gebakken bananen laag om laag met de gare visfilet in de schotel. bak de plakjes spek knapperig haal ze uit de pan en fruit hierna de in ringen gesneden uien in dezelfde pan tot ze glazig zijn. leg spek en uien op de vis en giet er tot slot de kaassaus overheen die afgemaakt ie met een scheutje sherry. geef het gerecht boven in de oven een mooi goudbruin korstje.
Receptnummer: 8235 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept