Ruben's Odysseus op vakantie in Benidorm
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje bladerdeeg
2 stuks prei
1 bakje feta (AH-merk)
+/- 2 ons Chorizo (gesneden)
Bereiding:
De prei in dunne ringen snijden en roerbakken in een lekkere olijfolie (staat wel sjiek, hè)
Feta toevoegen...deze smelt en je krijgt een lekker papje.
De plakjes chorizo fijn snijden en toevoegen.
Maak van het mengsel uit de pan met een grote eetlepel een bolletje op een plakje bladerdeeg en vouw de vier punten naar elkaar toe (tip: laat het 'papje' eerst even afkoelen)
Je kunt met deze hoeveelheden 4 stuks maken.
In de oven plaatsen en het is klaar als het bladerdeeg mooi bruin is (eventueel bestrijken met ei)

Receptnummer: 825 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Ruben
Opmerking:
'Odysseus op vakantie in Benidorm' is een heerlijk voorgerecht maar ligt wel zwaar op de maag, hou hier dus rekening mee! Kan ook als hoofdgerecht met een grote salade en een soepje vooraf.
Als je iets kleinere pakketjes maakt is het trouwens ook een ideale snack!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept