Nieuws   Zoeken 

Ri@'s gevulde chilipepers
Ingredienten: (4 pers.):
12 verse jalapeñopepers of ingelegde
1/2 ijsbergsla
2 vleestomaten
250 gram gepelde garnalen
sap van 1/2 lomoen
100 gram mayonaise
zout, zwarte peper
100 gram geraspte kaas, bijv Goudse of Cheddar
Bereiding:
was de pepers, halveer ze in de lengte en verwijder het zaad en de zaadlijsten. giet er kokend water over, laat ze schrikken in koud water en dep ze droog met keukenpapier. was de sla en gxnijd hem in reepjes. overgiet de tomaten met kokend water, pel ze, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. was de gepelde garnalen, dep ze droog en hak ze fijn. vermeng ze met het limoensap, de mayonaise en de tomaat. krid met peper en zout. verdeel de slareepjes over een schotel. vul de jalapeñopepers met het garnalenmengsel en schik ze op de sla. bestrooi alles met versgeraspte kaas en dien onmiddellijk op.
Receptnummer: 8263 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
jalapeñopepers komen uit zuid amerika en zijn middelscherp. tex mex recept
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept