Nieuws   Zoeken 

Monique's blauwe kaasdip
Ingredienten: (4 pers.):
1 puntje blauwe kaas (Danablu)
of een andere blauwe kaas
1/2 eetl. mosterd
2 a 3 eetl. mayonaise
1/2 pakje Room Fris (Campina)
paar druppels limoensap (uit
zo'n groen flesje)
versgemalen peper
Bereiding:
Prak de kaas met een vork goed fijn. Roer mosterd, mayonaise en roomfris (je kunt ook creme fraiche of zure room o.i.d. gebruiken) erdoor. Maak op smaak af met limoensap en peper. Heerlijk om er allerlei rauwkost in te dippen zoals radijs, bloemkool, wortel, komkommer. Het allerlekkerst vinden wij zelf dippen met witlofblaadjes.
Receptnummer: 8294 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
Deze dip maak ik vaker voor een gezellig avondje, we zijn er allemaal dol op. En dippen met rauwkost is nog gezond en calorie-arm ook!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept