Nieuws   Zoeken 

Marina's scampi's in knoflookroomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
20 diepvries of verse scampies (gepeld )en voorgekookt
olijfolie
3 teentjes knoflook ( geperst )
koksroom
visbouillonpoeder ( of blok )
verse dragon
vers gemalen peper
Bereiding:
In de olijfolie de knoflook aanfruiten. De scampies hierin in ongeveer 7 minuten bakken. Scampies uit de pan halen en het bakvet blussen met een klein beetje water. voeg dan de room toe en de bouillonpoeder ,goed doorroeren en wat laten inkoken. de scampies weer toevoegen en even goed doorwarmen. dan de dragon er fijngesneden bij. doe er op het bord wat versgemalen peper over.
Receptnummer: 8295 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Heerlijk als voorgerecht of als hapje met knapperig stokbrood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept