Nieuws   Zoeken 

Monique's Normandische Toast
Ingredienten: (4 pers.):
4 sneden wit casinobrood
20 g. boter
Dijonmosterd
4 plakken bacon
4 halve peren (uit blik)
200 g. camembert
dille
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 graden C. Rooster de sneden brood, beboter ze en bestrijk ze licht met mosterd. Leg er een plakje bacon op en daarop een halve peer met de bolle kant naar boven. Snijd de camembert in niet te dunne plakken en leg die over de peren heen. Zet de sneetjes middenin de oven tot de kaas gaat smelten. Garneer met dille. In plaats van camembert is een blauwe kaas ook erg lekker.
Receptnummer: 8300 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Echt heerlijk, bij de lunch of zomaar tussendoor.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept