Nieuws   Zoeken 

Ingrid's garnalen in meloen
Ingredienten: (4 pers.):
2 kleine meloenen ,
250 gram gepelde garnalen ,
3-4 verse gepelde en ontpitte
tomaten ,
1 kleine komkommer ,
1 sinaasappel , sap van een
halve citroen ,
beetje olijfolie , peper en zout ,
gehakte basilicum ,
mespuntje witte suiker.
Bereiding:
snij de meloenen in twee en schep het vruchtvlees in vb.bolletjes uit. snij de tomaten ,komkommer , appelsien in fijne stukjes. dit alles mengen met de olijfolie , sap van de citroen ,peper ,zout , basilicum, suiker. bolletjes meloen er mee ondermengen. de uitgeholde meloen met dit mengsel opvullen. de garnalen niet vergeten !!! dit alles een halfuurtje in de koelkast zetten en fris opdienen. als garnituur nog een blaadje basilicum toevoegen. smakelijk !!!
Receptnummer: 8338 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
als je de garnalen eruit laat , heb je een vegetarisch gerecht.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept