Nieuws   Zoeken 

Leny's pilaf
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram hamlappen
1 groene paprika
1 rode paprika
2 teentjes knoflook
1 blik perziken
2 grote uien
1 blikje tomatenpuree
1 tl sambal
3 el ketjap
rijst
Bereiding:
Paprika's ontpitten en klein snijden. Uien en knoflook klein snijden. Het blik perziken afgieten, het vocht BEWAREN. Vlees klein snijden. Doe wat boter in een pan en braad hierin het vlees. Ondertussen in een andere pan de knoflook en uien fruiten. Dan de sambal, ketjap, tomatenpuree, uien, knoflook en het vocht van de perziken bij het vlees doen. Goed door elkaar roeren. Dit alles moet ongeveer 20 minuten sudderen. De laatste 10 minuten de klein gesneden perziken erbij doen. Ondertussen zorgen dat de rijst gekookt is, zodat alles tegelijk klaar is.
Receptnummer: 8368 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept