Nieuws   Zoeken 

Sander's gamba's met knoflook en ciabatta
Ingredienten: (2 pers.):
Gamba's (King's Prawn LIDL)
Olijfolie (ALDI)
Knoflook (ALDI)
Ciabatta (ALDI)
Rode Peper
Peterselie


Bereiding:
De gamba's liefst enkele uren marineren in olijfolie met evt. wat citroensap. Geen zout toevoegen. Flinke bodem olijfolie in de pan, 1 bol gesnipperde knoflook, gehakte peterselie en een gesnipperd rood pepertje even licht aanfruiten. Gamba's toevoegen en ongeveer 2 minuten meebakken. Serveren met ciabatta of stokbrood.
Receptnummer: 8375 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Snel, lekker, gezond en goed voor de lijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept