Nieuws   Zoeken 

Josee's slanke groentenroerbakschotel met een Oosters tintje
Ingredienten: (4 pers.):
2 theelepels sesamzaadjes
1 eetlepel pijnboompitten
2 theelepels geraspte kokos
tabasco
200 gram basmatirijst
1 courgette
1 blik tomatenblokjes
1 blikje asperges
2 blikjes tonijn in water
1 flinke ui, gesnipperd
scheut ketjap
1 eetlepel arachideolie
1 bouillonblokje (verkruimeld)
2 theelepels kerriepoeder
gemberpoeder (djahé)
2 theelepels paprikapoeder
peper en zout naar smaak
Bereiding:
Rooster in een anti-aanbakpannetje de sesamzaadjes, pijboompitten en de kokos en zet opzij. Verhit de olie en fruit hierin de ui de inblokjes gesneden courgette. Verwarm nu de asperges instukjes gesneden, de tonijn en de tomaten mee. Voeg de rest van de ingredienten nu toe en laat even 5 minuten op een laag vuur staan. Laat de courgette niet te zacht worden. Als laatste strooi je de geroosterde mix over de groenten. Serveren met gekookte basmatirijst.
Receptnummer: 8382 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept