Nieuws   Zoeken 

Ingrid's haringsalade met appel
Ingredienten: (4 pers.):
1 potje pekelharing met ajuin
1 bosje peterselie
2 appels vb. jonagold
1 potje zure room
peper en zout naar smaak
Bereiding:
snijd elke haringfilet in twee en vouw de helften dubbel. snijd 1 appel in schijfjes en leg die tussen de dubbelgevouwen filets. snijd de andere appel in blokjes en meng deze met de ajuin uit het potje haring en voeg er de fijngehakte peterselie aan toe. leg dit mengsel in het midden van een bord met rondom de halve gevulde haringfilets. bij de zure room doe je peper en zout naar smaak en je drappeert deze room tussen de haringfilets. smakelijk !!
Receptnummer: 8439 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
dit is een enorm snel recept dat ik eens in een boek gevonden heb van de bibliotheek , en dat ik
in mijn eigen werkboekje opgeschreven heb.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept