Nieuws   Zoeken 

Opa en Oma Peters stroganoffsaus
Ingredienten: (8 pers.):
2doosjes champignons
1 pond uien
1 paprika
2 teentjes knoflook
1 theelepel worcestersaus
1 bouillonblokje opgelost in 1 beker heet water
1 borrelglaasje cognac
1 groot blikje tomatenpuree
1/4 liter slagroom
Bereiding:
snij champignons in plakjes uien in ringen paprika in stukjes knoflook uitpersen champignons,uien,paprika en knoflook bakken bouillonblokje opgelost in water er doorheen worcestersaus,cognac en tomatenpuree er doorheen. als laatste (vlak voor gebruik) de slagroom er doorheen roeren.
Receptnummer: 8453 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
De saus kan ook ingevroren worden, maar dan niet de slagroom er doorheen doen. De slagroom pas er doorheen doen bij opwarmen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept