Nieuws   Zoeken 

@strid's paprikareepjes in gembersaus op geitenkaas
Ingredienten: (4 pers.):
2 rode paprika's,
4 tl gembersiroop,
200 ml droge witte wijn,
1/2 bakje rucola( 30 gr),
peper,
4 plakken verse geitenkaas (Chèvre de -Bellay)
Bereiding:
Paprika's wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. In koekenpan gembersiroop en witte wijn verhitten. Paprikareepjes erin leggen en in ca. 10 minuten afgedekt zacht laten worden. Paprika uit pan scheppen en achtergebleven kookvocht In ca. 4 minuten op hoog vuur inkoken. Intussen rucola fijnhakken. Saus op smaak brengen met peper. Reepjes paprika in saus terugleggen. Geitenkaas in 4 stukken verdelen. Met natte handen van geitenkaas 4 bolletjes rollen. Bolletjes door rucola rollen en platdrukken. Geitenkaasjes op midden van bordjes leggen, paprikareepjes met saus erover scheppen.
Receptnummer: 8489 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept