Nieuws   Zoeken 

@strid's Feta Paté
Ingredienten: (4 pers.):
3 ons feta,
1 ons ricotta,
50 gram fijngesneden sjalot,
50 gram geroosterde pijnboompitten,
2 eetl verse dille (of naar smaak),
2 theelepels vers citroensap (of naar smaak),
Bereiding:
Pel en snipper de sjalotjes, en hak de kruiden fijn. Rooster de pijnboompitjes even in een droge koekenpan. Meng de kazen (makkelijkst in een keukenmachine) tot gladde massa. Voeg rest van de ingrediënten toe en meng. Bekleed en vorm met folie en schep de kaas erin en laat dit opstijven in de koelkast. Je kunt er in de folie ook een rol van maken of met een spuitzak met grove kartelmond een berg toefjes van spuiten die je dan ook in de koeling laat opstijven. Serveren met sneetjes (geroosterd) stokbrood of toast. Kan drie dagen bewaard worden in de koelkast.
Receptnummer: 8491 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker bij de bbq, picknick of met verschillende soorten brood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept