Bessensap van Rina |
Ingredienten: (2 pers.):
Flesje rode bessensap
Kaneelstokje
Suiker
Maizena
2 volkoren of andere beschuiten | Bereiding:
Breng het bessensap met een klein beetje water en het kaneelstokje aan de kook en laat het 10 minuten superzachtjes doorkoken. Dan even binden met wat water aangelengde maizena, suiker naar smaak toevoegen en over de beschuit gieten. Lauw of juist ijskoud opdienen. |
Receptnummer: 851 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Rina |
Opmerking: Bessensap vervangen door bosbessensap: duurder, maar een zalfje voor de tong, zoals mijn moeder vroeger zei. Suiker is te vervangen door zoetstof. Losjes geklopte room erop is ook lekker. Je vindt de sapjes bij de bakafdeling van de supermarkt. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |