@strid's tomatenbouillon met cheddarsterren
Ingredienten: (6 pers.):
1.5 liter runderbouillon,
2 el tomatenpuree,
250 gr cherry- of kerstomaatjes,
6 sneetjes witbrood,
100 gr geraspte cheddar,
3 el gehakte peterselie,
3 el witte port of medium sherry
Bereiding:
Verwarm de bouillon met de tomatenpuree. halveer de tomaatjes of snijd ze in vieren. Rooster de sneetjes witbrood, steek er met een uitsteekvorm of met een mes sterren uit. Bestrooi de broodsterren met cheddar en zet ze nekele tellen onder de grill om licht te gratineren. Meng de peterselie, tomaatjes en port of sherry door de soep. Serveer de soep in borden of soepkommen en leg de cheddarsterren erop
Receptnummer: 8538 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept