Nieuws   Zoeken 

@strid's visfilets met cajunkruiden uit de magnetron
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui,
2 tenen knoflook,
stengels bleekselderij,
2 groene paprika's
2 lente-uitjes,
2 el olijfolie,
2 el gehakte peterselie,
1 blikje tomatenpuree,
sap van 1/2 citroen,
600 gr kabeljauw of meerval,
tabasco naar smaak,
2 tl uienpoeder,
flinke snuf witte en zwarte peper
paprikapoeder,
knoflookpoeder
gedroogde tijm
cayennepeper
Bereiding:
De ui snipperen en de blekselderij van zijn draden ontdoen en in plakjes snijden. De paaprika in blokjes snijden en de lente-ui in in kleine stukjes. De olie in een schaal onafgedekt 2 minuten verwarmen op 100%. Ui en knoflook toevoegen en onafgedekt 2 minuten fruiten. Dan de paparika, bleekselderij en peterselie toevoegen en onafgedekt 4 minuten op 100% verwarmen. Tot slot de tomatenpuree, citroensap, 2 dl water en enkele druppels tabasco erdoor roeren en afgedekt 5-7 minuten verwarmen op 100%. Breng de saus op smaak met zout. Visfilets in een ondiepe schaal leggen en bestrooien met de witte, zwarte en cayennepeper, uienpoeder,knoflookpoeder en tijm. De dunne delen van de vis dubbelslaan en de vis met de dikke kant naar buiten in de schaal leggen. Saus erover schenken en afgedekt 9-10 minuten op 100% verwarmen. Even laten nagaren en serveren met salade en gebakken aardappels.
Receptnummer: 8558 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept