Ingredienten: (2 pers.):
300 gr gehakt half om
1/2 ui
1 teentje knoflook
1/2 rode paprika in stukjes
5 champignons in plakjes
Italiaanse kruiden
scheut ketchup
1/2 tl paprikapoeder
zout en peper
belegen kaas
4 boterhammen | Bereiding:
Rooster de boterhammen in de rooster en leg ze op een bakblik 2 aan 2 tegen elkaar aan Fruit de gesnipperde ui in olijfolie, voeg gehakt toe en laat dit rul bakken. Laat de champignons en paprika even meebakken. Voeg knoflook, kruiden en ketchup toe en maak op smaak peper en een klein beetje zout. Het mengsel moet vrij dik zijn, eventueel overtollig vocht afgieten. Beleg de boterhammen met het gehaktmengsel en beleg met plakken kaas. Schuif het onder de grill en laat in ± vijf minuten mooi bruin worden. Serveren met de ketchupfles op tafel. |