Nieuws   Zoeken 

Vera's foe yong hai
Ingredienten: (3 pers.):
rijst voor 3 personen

4 eieren
1/2 ons ham
1/2 ons garnalen
1 teentje knoflook
1 ui
1 prei
1 selderij
1/2 lepel bloem
zout peper maggi

SAUS:
tomaten ketchup (als laatste erbij doen)
1 blikje tom. puree
1 schep suiker
maggi
2 theel. mosterd
scheut ketjap
zout
water
gembersap (poeder)
Bereiding:
Rijst koken. Alle groenten en ham garnalen in een kom doorelkaar roeren, bloem erbij en de eieren erbij. Als het een beetje lekkere brei is ( kijken of er evt. nog een ei bij moet of nog wat bloem) maak je er in de koekepan soort kleine pannekoekjes van. Eventueel warm houden op een pan met water en een bord erop. Dan de saus alles door elkaar doen als laatste de tomaten ketchup om de hoeveelheid saus te bepalen en dan even opwarmen en natuurlijk even proeven.Rijst en de gebakken groenten op je bord saus erover en eet smakelijk!
Receptnummer: 8578 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 13 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept