Nieuws   Zoeken 

Lijnertje's kippeleverschotel
Ingredienten: (1 pers.):
stukje ui
boter
25gr. Ham
50gr. kippelever
1eetl. bloem
ruim 1dl. Water
1eetl. tomatenpuree
aroma
peper-zout
50gr. doperwten (zeer fijn)
1eetl. geraspte 20+ kaas
Bereiding:
Snijd het schoongemaakte stukje ui klein, evenals de ham. Was de kippelevertjes en wentel ze door de bloem. Fruit de ui in de boter, voeg de levertjes en de rest van de bloem toe en bak ze mee. Schenk het water er onder goed roeren bij. Voeg de tomaten en de doperwten toe en warm die mee. Maak het gerecht af met peper, zout, aroma en geraspte kaas.
Receptnummer: 8581 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Je kunt dit met aardappels maar ook met brood
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept