Nieuws   Zoeken 

Sandra's champignons in bierbeslag
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr champignons
pijpje bier
1 ei
200 gr bloem
peper
zout
kerriepoeder
150 gr geraspte kaas
kruidenboter
Bereiding:
Maak een beslag van de bloem,het ei en het pijpje bier.Voeg ook de kruiden toe.Doop een champignon in het beslag en bak deze in de frituurpan of in een wok met een laagje olie.(Dit doe ik altijd en werkt prima).Je kunt een paar champignons tegelijk bakken.Doe de gebakken champignons in een schaal.Strooi de kaas erover met een paar klontjes kruidenboter.Nog even gratineren onder de grill of in de oven.Smullen maar!
Receptnummer: 8584 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Het voordeel van dit recept is dat je het van te voren klaar kan zetten.Je hoeft de champignons dan alleen nog even te gratineren.Het is ook heel lekker als bijgerecht met geblancheerde bloemkool of broccoli.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept